Besök en frisör i Märsta

Alla behöver en dag för sig själv, bara ta det lugnt, njuta och gå på någon skön behandling, och varför inte samtidigt besöka en frisör i Märsta. Du har innan ditt besök hos en Ovärdelig frisör i Märsta redan varit och fått massage och en skön ansiktsbehandling, nu kvarstår en ny frisyr och vem gör det bäst om inte en frisör i Märsta. Ditt hår har blivit väldigt långt och nu har det börjat att trassla ihop sig. Du har haft samma frisyr sedan tonåren, och vill nu ha en helt ny och annorlunda frisyr.

Hos en frisör i Märsta

Du som inte är van att gå till en frisör i Märsta brukar ta hjälp av en väninna som toppar ditt hår, du är därför väldigt spänd och lite nyfiken på hur det ska gå. Tänk om du skulle ångra dig, är en tanke som snurrar runt i ditt huvud när du sitter där hos en frisör i Märsta. Snart kommer en trevlig ung kvinna och säger att det är din tur och du får sätta i dig i frisörstolen. Frisören frågar om du vet hur du vill ha ditt hår klippt, men det vet du inte.

Frågor till frisören

Du ställer några frågor till frisören om vilka frisyrer som är inne för tillfället och vad som skulle passa ditt ansikte. Du får titta i några kataloger med snygga och tuffa frisyrer, och du fastnar snabbt för en snygg pagefrisyr. Frisören tror att den mycket väl kan passa dig, och då behöver du inte heller klippa bort allt för mycket av ditt långa hår. Det känns lite nervöst när frisören sätter upp ditt hår och börja klippa av det bit för bit, du vågar knappt titta i spegeln. Efter klippningen blåser frisören i ditt hår med en varmluftsborste och formar till det. När du till slut vågar se dig i spegeln hur du ser ut både framifrån och bakifrån, känner du att det här är bara så snyggt, och funderar på varför du aldrig besökt en frisör i Märsta innan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *