Populära fine line tattoos

Från att ingen hört talas om dem har tatueringar av sorten fine line tattoo börjat dyka upp överallt de senaste åren. Varför har det blivit så, och vad gör dem så populära?

Därför är de populära

En av de anledningar som gjort att fine line tattoo blivit populärt är att kändisar börjat ha den här sortens tatuering. De är annorlunda än andra tatueringar och känns därför som något nytt och speciellt. Tillsammans med kändisskapen har det gjort att de ganska enkelt kunnat få spridning. Det som upplevs som nytt är ofta tilldragande och det är lätt att tycka att något är riktigt snyggt när det sitter på din favoritskådis eller -sångerska. Även sociala medier har spelat in, att det går att dela bilder där har bidragit till att några ledande fine line tattoo hos kändisar blivit sedda av massor av människor. Därför har många också kunnat inspireras och blivit sugna på att skaffa en liknande tatuering. En annan sak som gör dem populära är att de ofta är små – de tunna linjerna gör att det är en teknik som passar extra bra för just små tatueringar. En liten tatuering kan passa bättre i vissa sammanhang. Den kan upplevas som mer stilren, snyggare, och så är den helt enkelt lättare att gömma. I de flesta sammanhang är det idag okej att ha tatueringar som syns, men det finns trots allt undantag. Till exempel finns arbetsplatser där det inte accepteras.

Minimalistisk fine line tattoo

Bland de olika fine line tattoo som uppmärksammats är det minimalistiska och grafiska motiv som kanske känns mest nyskapande och annorlunda. En liten tatuering som består av tunna streck kan egentligen göras med vilket motiv som helst. Men de minimalistiska grafiska motiven samspelar bra med tekniken. Teknik och motiv tillsammans gör att det känns som ett helt nytt sätt att smycka huden – något som kan ha bidragit till att de blivit uppmärksammade och populära.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *