Boka flyttstädning i Stockholm

Underlätta din flytt genom att boka en professionell flyttstädning i Stockholm. Du kommer att ha fullt upp med en massa andra saker i samband med flytten och därför kan det vara skönt att anlita ett städbolag för flyttstädningen. En flyttstädning är nämligen mycket mer än en vanlig veckostädning. Här ska vi berätta mer om vad som ska ingå i en flyttstädning och varför du bör boka en städfirma för en originell flyttstädning Stockholm när det är dags att flyttstäda.

Vad är en flyttstädning?

Att städa en bostad inför en flytt är ett tidskrävande arbete. Bostaden ska lämnas till de nya ägarna eller hyresgästerna i ett perfekt skick. Det innebär att alla rum ska tömmas och städas noggrant, från tak till golv. Förutom att rengöra alla ytor ska även kyl och frys frostas av. Andra städmoment som ingår i en flyttstädning är rengöring av element, golvbrunnar och fläkten i köket. Alla fönster ska också putsas och så måste du göra rent bakom ugnen och diska av alla plåtar och galler. Har bostaden till exempel förråd, garage eller balkong ska även dessa utrymmen lämnas i ett gott skick. Som du förstår är flyttstädning ett stort arbete som både tar tid och kraft. Låt din energi gå till att inreda din nya bostad och lämna över ansvaret för flyttstädningen till ett städbolag. Du kommer inte att ångra dig.

Flyttstädning i Stockholm – fördelarna

Det finns alltså många bra anledningar till att du ska boka en professionell städfirma i samband med din flytt. Innan du bokar städfirma kan det vara bra att jämföra några olika städbolag. Några saker som kan vara bra att kontrollera är om de använder miljövänliga städartiklar, hur välutbildad och erfaren personalen är och att de har rätt försäkringar. Tänk också på att du har möjlighet att använda RUT-avdraget om du anlitar en städfirma för flyttstädning som privatperson. Uppfyller du kraven för RUT-avdrag kommer städbolaget att dra av beloppet direkt på fakturan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *